Hvidevarer som f.eks el-kedler, frysere, køle- og fryseskabe osv. kan købes virkeligt billigt på nettet sammenlignet med fysiske forhandlere. Man må dog påregne en forholdsvis høj fragt pris, men stadig er der mange penge spare, hvis du kigger de rigtige steder.Når den personlige ekspedition fjernes fra en handel, bliver varen ofte billigere. Derfor er internettet oftest en fordelagtig måde at handle ind på, fordi ét bliver elimineret fra købsprocessen.

Det er ikke anderledes med hårde hvidevarer. Der er ofte udsalg og specielle tilbud på hårde hvidevarer mange steder på nettet. Sommetider kan man også finde gode tilbud i de fysiske butikkers tilbudsaviser på nettet.

Personligt har jeg gjort gode og billige køb af både fryser, køleskab og opvaskemaskine online, og sparet op til 50%.

Wupti.com har af og til gode udsalg på hårde hvidevare. Det samme har whiteaway.com (Køber man “grønt” hos whiteaway, får man i øjeblikket 400 kroners rabat). Hos wupti kører du med ”dagens wupti” som i skrivende stund er en vaskemaskine stærkt nedsat. Du kan være heldig at finde netop dét du mangler på andre dage.

Punkt1 kører med ”internetpriser” på visse produkter. Det er altså priser som KUN gælder hvis du køber dine hårde hvidevarer på deres hjemmeside. F.eks denne tørretumbler.
Her kan man spare rigtig mange penge, og altså få billige hårde hvidevarer nemt og hurtigt – og tilmed få det leveret til døren (og installeret for en mindre tillægspris).

Hvis du er på udkig efter billige hårde hvidevarer, er det altså bare at bruge google og søge. Du vil med garanti finde noget du kan bruge, ligesom jeg flere gange har gjort.

Held og lykke.