Herreure kan – ligesom mange andre ting – anskaffes ekstra billigt på nettet. Casio, Tissot og Seiko ure meget moderne for tiden, så hvis du er på udkig efter et nyt flot herre armbåndsur, kunne det måske være værd at overveje et af disse. Ellers er der mange andre flotte herreure du kan kigge på.Personligt har jeg netop været på udkig efter et forholdsvist neutralt ur – dog med en anelse robusthed og maskulinitet. De fleste Casio-ure har efter min smag et rigtigt fedt og klassisk design, så jeg gik på jagt efter et sådant. Priserne er ok billige sammenlignet med andre herreure i den dur – desværre fandt jeg ikke noget der passede helt til mig stil, så jeg kiggede i stedet for Seiko og Tissot. Tissot armbåndsure elsker jeg virkelig, men prisen er lidt høj. Det endte med, at jeg valgte Seiko fra, og brugte i stedet en lille smule mere end budgettet tillod på et Tissot herre armbåndsur. Rigtigt fedt.

Casio herrearmbåndsur

Casio herrearmbåndsur

Herreurene fra Tissot er rigtige kvalitets-armbåndsure og man får samtidig eminent design i mine øjne. Skal man lidt ned i pris, kan Casio være et rigtigt godt bud(selvom de også kan fås i seriøst høje priser) – ofte er prisen tilforladelig. Er Casio også for meget, er der rigtig mange ”discount” ure, som også er god kvalitet og har lækkert design. Der er bare at søge efter billige herre armbåndsure på Google.

Tissot herreur

Tissot ur

Seiko herre armbåndsure ligger heller ikke i den helt billige klasse, men igen får du god kvalitet.

Seiko herreur

Seiko herreur

Hvis du vil se på billige armbåndsure, er hjemmesider som www.anytimedenmark.dk og http://www.urskiven.dk rigtig gode sider.

Hvilket armbåndsur er du på udkig efter? Hvilke præferencer har du, er det pris, kvalitet, mærke eller noget helt tredje?