De fleste store flyselskaber er at finde på mange forskellige prissammelignings-hjemmesider hvor der er mulighed for at finde billige flybilletter. En af grundene til dette er, at flyselskaberne ved, at der er rigtig mange mennesker der nu har adgang til internet.Hvad betyder det for dig som rejsende? Det betyder, at når du søger efter flybilletter, kan du være meget kræsen med hensyn til, hvad du går efter og hvem du gerne vil flyve med.

Flyselskaber har ofte rabat på flybilletter online.

Et andet godt tip, som mange ikke kender til… Hvis du har ringet til et flyselskab og bedt om oplysninger på billige flybilletter til en given by, vil du blive tilbudt en pris, der ikke nødvendigvis er den laveste du kan finde.
Ofte vil du opleve at de billige flybilletter kun tilbydes på internettet – det skyldes at personaletid og servicering ikke altid er indregnet i prisen, når du handler flybilletter online.

Hvis du aldrig har købt billetter på nettet før, så prøv at udforsk de mange spændende muligheder der er for at rejse billigt. Der er mange penge at spare ved at lave lidt research på nettet.

På da.momondo.com kan du prøve med en prissammeligning på flybilletter. Deres database er stor, og ofte vil du kunne finde utroligt billige billetter.