Tag en tur til det meget livlige og farverige Indien og nyd en ferie du sent vil glemme! Køb billige flybilletter til Goa, New Delhi, Mumbai osv. på nettet. Her kan du få store rabatter.
Flyv direkte til Delhi eller Mumbai og tag derefter fly eller tog videre til resten af Indien.Togrejser i Indien er i modsætning til hvad mange tror, faktisk meget komfortable. De fleste tog tilbyder både første og anden klasse og der er aircondition, soveseng og i visse tilfælde sågar badeværelse. Og servicen i togene der kører fra lufthavnene omkring Goa, Calcutta og New Delhi er meget god. Priserne i Indien er stadig meget lave så det koster ikke en bondegård at komme rundt i Indien.

Indien, er et land med mange kulturer og religioner – generelt er der meget diversitet. I mange år har Indien derfor været en af de foretrukne feriesteder for mange danskere, der gerne vil se lidt ekstra af verden.

Er man lidt romantisk anlagt vil man elske at besøge Taj Mahal i Agra. Taj Mahal er en storslået bygning af marmor, dedikeret til mindet om kærlighed. Se også det fantastiske Gyldne tempel i amritsar og nyd den varme ‘halwa , som uddeles til alle kirkegængere i Indien dagligt.

Taj Mahal

Indien er ikke bare et land med mange seværdigheder og verdensundere. Der er også noget for strandløverne og solbaderne. De hvide sandstrande er fremragende og de fleste steder er der stort udvalg af vandsport og speciel massage. Massagen er som oftest hot-stone-terapi og kølige mudderbad. Du kan også få plejet kroppen med varm olie, der nænsomt dryppes på din pande i Kerala – Der er intet som Indien. Bare man er de rigtige steder.

Hot Stone massage Indien

Indien har mange områder man kan rejser til og få gode oplevelser.

Indiens hovedstad, New Delhi, er en grøn, ren by med mange berømte turistattraktioner, herunder Lotus Templet, Jama Masjid, Det Røde Fort og Den indiske port (minder om den triumphbuen fra Paris). Tager du (billig) flybillet til New Delhi i februar/marts, kan du også nyde en blomstrende by – utroligt levende, farverig og aromatisk.

Ahmedabad:

En række af øer, strande, ørkensletter, skove, bakker og søer med en placering hvor der hvert år er rig mulighed for at se på de trækkende fugle fra Europa og Vestasien.
I Ahmedabad er en af de mest eftertragtede fugleområder områder i hele Asien.

Hyderabad:

Hyderabad er kendt for sin rige historie og kultur med monumenter, moskeer, templer, en rig og varieret kulturarv i kunst, kunsthåndværk og dans.

Chennai:

Især charmerende træk ved Chennai er dens troskab til de gamle traditioner.

Bangalore:

Den skønne romantiske by Bangalore er virkelig fantastisk. Byen er kendt som Indiens, Silicon Valley.

Kolkata (Calcutta):

Kolkata, der tidligere hed Calcutta, er Indiens største by. Det er en travl & blomstrende by og er centrum for såvel kulturelle som for det politiske og økonomiske liv og arbejdsliv.

Flybilletter til Indiens store rejsemål

De billigste flybilletter til New Delhi, Mumbai og forskellige andre byer i Indien er til rådighed online. De kan bookes mange forskellige steder. Der tilbydes mange steder flybilletter til Indiens top destinationer – og ret tit til ekstremt konkurrencedygtige priser med rabatter og andre tilbud. Rejser til Indien vil i meget længe fortsat være en af de bedste rejsemål for eventyrlystne danskere.