Ecco har i mange år været en af Danmarks helt store sko producenter. De har siden dag et været synonym med kvalitet og holdbarhed – og det er en af grundene til deres store succes. Ecco sko kan erhverves på tilbud og udsalg mange steder på nettet, og du kan med garanti finde et tilbud der passer dig.For få uger siden, fandt jeg et par billige Ecco sko på tilbud i en lokal forretning. Forinden havde jeg kigger på nettet og samlet inspiration. Egentlig regnede jeg med at skulle af med ca. 1500 kroner, men jeg slap for det halve pga. udsalg på skoene.

Ecco har et stort udvalg. De fører sko til både mænd, kvinder og børn – og deres sortiment spænder vidt fra trekking til casual og business. De har noget til enhver lejlighed, kvaliteten er som oftest god og prisen er fair – ikke for dyrt, men heller ikke helt billigt. Til gengæld er min erfaring at skoene holder længe.

Ecco sko på nettet

Der er mange forhandlere af Ecco’s sko på nettet. Jeg fandt nogle gode sider hvor der også var et par tilbud.

Eccos egen hjemmeside kan du se her.

Derudover fandt jeg nogle gode tilbud på http://www.shoesonline.dk/ – Hos ’skoringen’, har de en side dedikeret med tilbud og udsalgs-priser her: http://skoringen.net/ – hvis du er heldig kan du finde nogle billige og passende Ecco sko der.