En billig cykel er ikke svært at finde. Supermarkeder som f.eks Føtex og Bilka har ofte rigtig billige cykler på lager. Tit på tilbud, men kvaliteten er ikke nødvendigvis særlig høj.
På nettet kan man derimod finde kvalitets-cykler til rimelig fornuftige priser.For nyligt så jeg gode tilbud på cykler på siden billigecykler.dk – her kan man få billige cykler fra kvalitets-mærker som f.eks Taarbye nedsat med op til 30 procent. Der er aktuelle tilbud kørende hver dag, så måske kan du få en cykel der, som passer til din smag. Fragten er heller ikke specielt dyr.

I min søgen efter en ny cykel slog jog også et smut forbi jupitercykler.dk, hvor de også har aktuelle tilbud hver dag. Her kan man erhverve sig kvalitet fra bl.a. Cube, Kildemoes og Centurion cykler – alle nedsat med helt op til 1500 kroner.

Jeg fandt en Mountain bike fra Felt nedsat med 1.500 kroner, som jeg endte med at købe. Det viste sig at være et godt køb – og jeg har ikke set den billigere andre steder.
(I øvrigt kan man også få billige scootere fra jupitercykler.dk, hvis det skulle have interesse)

Skal du handle ny cykel, er der altså rig mulighed for at finde en god, billig kvalitets cykel online. Kig på de 3 sider skrevet ovenfor, og kig selv efter flere hjemmesider, der kører med gode tilbud. Der er sikkert mange af dem. Er du på udkig efter godt dansk design, som f.eks Kildemoes cykler, er der en artikel på denne blog om netop Kildemoes.