Hvad er en billig babyalarm for dig? Er det billigt, hvis den koster 1400 kroner men har et kamera, eller skal vi generelt ned på omkring 300 kroner? Her er nogle af de billigste babyalarmer indenfor hver sin kategori.

Som udgangspunkt får du de billige babyalarmer på nettet. Der er tit rigtig mange penge at spare, hvis man handler online. Sådan er det med mange forskellige varer. De gode steder at handle babyalarmer er elgiganten eller wupti. De mere specialiserede babyforretninger er paradoksalt nok altid skide dyre. Vi købte vires Philips hos Wupti os den kostede os ikke mere end 280 kroner. Det er ret billigt, og der er også nogle stykker til omkring 400-500.

De billige, basale babyalarmer

Her er nogle af de allerbilligste babyalarmer på markedet. Philips SCD 485 koster lige knap 300 kr. og  Philips SCD 505 koster omkring 400-500 kroner. Sidstnævnte har vundet et par tests rundt omkring – Senest på kvalitets-test.dk, hvor den var både bedst til pris og testvinder. Se her: http://kvalitets-test.dk/babyalarm-test-2014/

Derudover er der Motorola MBP16 som også koster knapt 500 kroner.

De billige med video og andre smarte funktioner

Vi har fundet en rigtig billig en med video og alle mulige smarte funktioner. Faktisk har vi fundet 2. Den første er babyalarm fra WIthing, hvor man kan se sin baby, snakke til baby, lave natlys og afspille godnatsange. Helt vildt smart. Og den koster cirka 1400 kroner. Det er ok, for en babyalarm i den kaliber.

Beurer er også en rimelig billig babyalarm, der også har video. den koster mindre en Withings, men kan stort det samme plus denkan dreje rundt, så man kan holde øje rigtig godt øje med baby.

Håber du blev klogere og finder præcis den babyalarm, du gerne vil have.