Antallet af solgte Tablet PC’er i Danmark steget gevaldigt den seneste tid, og de stiger fortsat i popularitet. Den lille nye ”gadget” har fået virkelig fået fodfæste, og her kan du se lidt om, hvor du får den billigste tablet.Tablets med Android og iOS

Tablets kommer som udgangspunkt med ét ud af to populære styresystemer. Det ene (og mest udbredte) er Android, som du måske kender fra f.eks HTC mobiltelefonerne. Styresystemer et udviklet af Google og har fået enorm succes. Derfor er det også dette styresystem, de fleste tablets kommer med.

Det andet styresystem er iOS. iOS er Apples styresystem og bruges på samtlige af deres tablets(iPads). Styresystemer kan ikke fås til andre produkter, og er låst til Apples produkter.

Her får du tablets billigt

Når du skal kigge efter din nye gadget, kan du besøge denne side om tablets. De finder nogle af de bedste priser i Danmark, og giver en lille beskrivelse af hver enkelt tablet pc sammen med video og specifikationer af dem. Hvis du skal købe en ny iPad eller Samsung Galaxy Tab, er det et rigtigt godt sted at starte med at kigge.

Anbefalelsesværdige tablet pc’er

Afslutningsvist vil jeg gerne give et bud på to billige tablets, jeg har haft stor glæde af.

Den første er Samsung Galaxy Tab 10.1, som er et virkelig lækkert produkt. Både når det kommer til design og hardware. Udover at være spækket med nogle gode specifikationer, koster Samsung Galaxy Tab 10.1 heller ikke alverden (i hvert fald sammenlignet med konkurrenternes).

Den anden er ASUS Eee Pad Transformer, der har en af de største skærme blandt tablets. 10.1 tommer gør det bare utroligt lækkert at bruge den – til hvad som helst. Prisen er ligesom Samsungs heller ikke høj, og hardwaren er fornuftigt.