En scooter er et fremragende transportmiddel. Det er nemt, billigt og bekvemt at eje en scooter og ofte er transporten hurtigere end f.eks bil – især i de store byer.
På nettet kan du, mange steder, købe dem rigtig billigt og dermed gøre et røverkøb på din handel.Scootere

Ordet scooter stammer, som nogen måske ved, fra det engelske ”Scoot”, og betyder noget i nærheden af ”komme hurtigt frem”. Scooteren er et stadigt mere anvendt transportmiddel. Hvis man kigger lidt udenfor Danmarks grænser – Italien, grækenland o.l. ser man i sommermånederne ligeså mange scootere på vejene som biler. Danmark er stadig lidt bagud (måske pga vejret), men de seneste år, er der solgt betydeligt flere billige scootere i Danmark.

Ny scooter online

Skal du ud og investere i en god billig scooter, skal du starte din søgen på nettet. Her er rigtig mange muligheder for at gøre et godt køb. Dette gælder også, hvis du er på udkig efter reservedele eller andre dele og tilbehør.

Man kan faktisk sommetider spare peneg på at handle i udlandet. Bare vær opmærksom på den danske lovgivning for knallerter og scootere.

Er du interesseret i en brugt scooter, er der mange sider hvor du kan deltage i auktioner eller scooter forums hvor forskellige mennesker sælger både dele og brugte scootere.

Vær aktiv flere steder, og så skal du naturligvis sørge for, at du kan få en  prøvetur inden du køber, så du er sikker på at du ikke køber katten i sækken.

Held og lykke med din nye scooter. Jeg er ret glad for min nyerhvevelse :-)