Der er intet som at komme hjem fra en hård dag på arbejde, og læne sig tilbage i stolen og tage et kvarter med vidunderlig massage. Desværre er priserne på massagestole ofte ret høje, men fortvivl ej for der er virkelig nogle gode tilbud på massagestole – og hvis du stadig synes, det er for mange penge, så overvej et massagesæde i stedet!Massagestole – Hvad er priserne og hvor er tilbuddene?

Massagestolen er efterhånden fast inventar i mange danske hjem. Og det er ikke så mærkeligt, at de er populære, for der findes næsten intet bedre end en gratis omgang grundig massage.

Priserne svinger meget alt efter kvalitet og funktioner. Lige fra omkring 6.000 til 50.000. Til gengæld er der utroligt mange gode tilbud på massagestole online. Den første side jeg fandt på nettet, var der en besparelse på 25 %. Dette var på siden relax.dk

Massagesæde – den billige version af en massagestol

Med et massagesæde kan du også nyde en god omgang massage. Sædet ”monteres” bare på en almindelig stol, og herefter er du klar til at sætte dig til rette. Massagen er ikke helt lige så gennemgående, men absolut ikke værst! Prisen er også til at have med at gøre. Med nogle gode tilbud og rabatter online, kan du få et rigtig godt massagesæde til under 1000 kroner. Vi har selv benyttet os af et godt tilbud på et massagesædet, og vi har bestemt ikke fortrudt. Vi kan, når vi lyster, sætte os i stolen og nyde en fortrinlig Shiatsu massage.

bevia.dk kan du lige nå spare 50 % på et Shiatsu massagesæde. Nedsat fra 1999 til 1.000 kroner!

Hvis du ikke når tilbud som dette inden det slutter, så kig forbi flere forskellige forretninger og se om der skulle være nogle besparelser. Hvis der ikke er noget, så vent evt et par uger, for tilbuddene kommer og går hele tiden – og der er altså mange penge at spare!

God jagt!