Malerarbejdet kan være en kostelig affære, men køber du malingen online, kan du spare op til 50 procent eller mere. Produkterne du køber billigere på nettet, er ofte dem du har set i TV (i reklamerne), så bare fordi malingen er billigere, er det ikke ensbetydende med, at det er dårligere.Vores soveværelse trængte til en ordentlig omgang forleden. Faktisk syntes vi ikke at det var nok at male, så vi fik sat nyt tapet på også. Det blev rigtigt pænt… Men inden vi skulle i gang, undersøgte vi naturligvis de mange malerforretninger og kiggede lidt priser, og vi blev praktisk talt chokeret over prisen på malingen. Det kunne fint have løbet op i flere tusinde kroner, hvis vi havde købt malingen der. Snu og nørdet som jeg er, sagde jeg til damen, ”Vi finder det sgu online i stedet”. Samme aften søgte jeg nettet efter billig maling og fandt lynhurtigt ud af, at prisen er langt mindre online – selv hos de store kæder. Ved at købe nøjagtig samme produkt online, kunne jeg spare 20%.

Det må kunne gøres endnu billigere, tænkte jeg, og begav mig ud i online verdenen. Og ganske rigtigt… Jeg fandt siden malbilligt.dk, hvor der forhandles mærker som Jotun og Dyrup – og til billige penge. Et ganske anbefalelsesværdigt sted, hvor vi sparede de første 500 kroner – mindst!

Kender du andre steder med billig maling

Hvis du ligger inde med gode hjemmesider/firmaer der sælger ligeså billigt som ovennævnte, så del det med os her. Vi kan aldrig få nok af gode, reelle og billige forretninger at handle i, så hold dig ikke tilbage. Del med os andre. :-)

Vi opmærksom på forhandleren

Når du handler malervarer online, er det en god idé at se dig for, før du “kører dankortet igennem”. Mens vi søgte efter forretninger faldt vi over nogle enkelte brodne kar i branchen, som bestemt ikke er værd at bruge tid på. Blandt andet tvangsopløste firmaer, der stadig havde en hjemmeside oppe samt en forretning, der aldrig svarede på klager fra deres kunder.
Så kig dig for. Brug altid trustpilot.dk når du handler et nyt sted – det giver et godt indblik i om firmaet er værd at handle hos eller ej.