Friede han? :-) Du skal snart giftes med din udkårne, men du mangler brudekjolen til den festlige lejlighed. Fortvivl ikke. Du kan få billige brudekjoler rigtigt mange steder.Den store dag kan være en dyr fornøjelse, men den er ofte det hele værd. Skal brudekjolen ikke være den nyeste designer kjole, så kan du spare ret mange penge på netop denne investering. Man kan sagtens finde smukke og personlige kjoler, som ikke koster det hvide ud af øjnene. Alternativt kan man leje en kjole. Jeg ved godt, at dette ikke altid den bedste løsning – mange vil jo gerne have et minde om dagen, og her har brudekjoler meget stor affektionsværdi hos mange kvinder. Men hvis du kan leve med at brudekjolen skal afleveres tilbage, får du altså en særdeles billig brudekjole og kan bruge penge på andre områder af brylluppet.

brudekjoler

Lige meget hvad du vælger at gøre, er der et hav af forhandlere (også på nettet), der kan opfylde dine behov. Det er helt sikkert.

Billige brudekjoler på nettet

Den billige brudekjole kan, som nævnt ovenfor, lejes hos en udlejer – ofte med betaling per dag man har kjolen. En anden ting man kan gøre for at spare penge på brudekjolen er, at købe den brugt. Det er der en del kvinder der gør, og de kan skaffes på bl.a. QXL og dba.dk – men gør dig selv den tjeneste at tag ud personligt og prøv kjolen, så du ikke bliver snydt.

Mange brugte brudekjoler er meget velholdte og flotte, så hvis man kan leve med at kjolen har været brugt til et andet bryllup, er det et særdeles godt køb.

Billig brugt brudekjole

Min kone købte sin brudekjole ny. Det var heller ikke den helt unikke designerkjole, da disse ofte koster rigtig mange penge… I stedet fandt hun en forholdsvis billig kjole hos en forhandler i gågaden. Kjolen vil ikke blive solgt, da hun vil bevare den som minde.

Brudepar - billige bryllupskjoler

Men pointen er, at man også kan få ret billige brudekjoler i fysiske butikker.

Hav et rigtigt godt bryllup – og husk bryllupsfotografen forresten.