Før du bruger alle dine lommepenge på Billi Bi støvler eller sko så se lige her… Der er nemlig udsalg, hvor du kan spare rigtig mange penge på dine nye Billibi. Faktisk helt op til 50 procent på udvalgte støvler!Hvor får jeg Billi Bi støvlerne til halv pris?

Priserne på Billi Bi fodtøj er i forvejen ikke de laveste. Til gengæld kan man være sikker på, at Billi Bi støvler og sko er i absolut særklasse, både med hensyn til kvalitet og design. På forskellige hjemmesider er der dog ofte udsalg, hvilket betyder at du kan få støvlerne til cirka det halve af normalprisen.

Først og fremmest har netbutikken miinto et rigtigt stort udvalg af Billi Bi støvler. Her er enkelte af dem nedsat med helt op til 50 procent. F.eks er disse sko nedsat fra 1000 kroner til 500. Men det er ikke kun på skoene der er udsalg – Støvlerne er også væsentligt nedsat, så hvor et par klassiske sorte støvler før kostede 1700 kroner, koster de nu under tusinde. Tag et kig på hjemmesiden. Jeg har erfaret, at tilbuddende ofte skifter, så du kan være heldig, at netop de støvler som du allerhelst vil have er nedsat.

Der er flere steder med udsalg og nedsatte Billi Bi støvler

Også brandos.dk har et stort udvalg af sko, ballerina og støvler fra Billi Bi. Her er der flere nedsatte varer, men dog ikke lige så billigt som på ovenstående. F.eks har de et tilbud på stillethæle som tidligere har kostet 1299,- men nu koster kr. 779,-. Tag et kig og måske finder du dine nye støvler der.

Bag om Billi Bi – Fransi A/S

Bag skomærket Billi Bi finder man firmaet Fransi A/S, der har designet mode af høj kvalitet siden 1936. Der har siden starten været ekstra fokus på deres sko og støvlers pasform samt kvalitet. Kun det bedste læder og skindtyper er gode nok. Fabrikkerne findes i det inspirerende Italien og Spanien. Den første Billi Bi kollektion så dagens lys i 1993, og siden da har mærket været et af Skandinaviens førende modesko og støvler.