Mode, rejser og billige tilbud

De gode tilbud og billige varer online...

Bliv bedre til golf – styr på din golfteknik

Her er et par tips til hvordan du kan forbedre din golfteknik.

At spille golf, handler om det gode sving. Hvis du har et godt sving, vil du hurtigt udvikle et glimrende golfspil og få en god teknik. Hvis dit sving mangler styrke, teknik eller præcision vil dit golf-spil lide under det. Golf er en teknik sport.
Her kan du få gode tips!At udvikle en god golfteknik og et godt sving er ikke blot en yderst vigtig faktor – Det er også det sværeste indenfor golf.

Flertallet af nye golfspillere kan ikke bare starte i en golfklub og svinge som en professionel med det samme… Det er klart. Mange der starter som nye golfspillere i en golfklub vil måske komme til at føle sig lidt akavet i starten. Det gode sving og den rigtige golfteknik er ofte noget der kommer til at tage lang tid.

Dine hænder skal arbejde som én når du tager fat om golfkøllen. Du vil spille bedste, når du lærer dine hænder at arbejde sammen. Det skaber automatisk et præcist og veludført sving. Der er en række forskellige måder at tage fat på en golfkølle på, men generelt bør du holde dine hænder sammen som én – derpå vil du opleve at langt bedre sving og en langt bedre golfteknik. Du bliver automatisk bedre til golf, når du har lært at holde rigtigt på køllen og udføre det optimale sving.

Det er en generel og meget almindelig fejl at holde sin golfkølle meget stramt i hænderne. Dette mindsker svingets styrke. Et letter tag på køllen medvirker et langt mere kraftfuldt sving i og med at der er mere fleksibilitet og præcision når du holder køllen med “gefühl”.

At have et lettere tag om køllen vil også forbedre dit golfspil og din golfteknik, så du bliver bedre til golf.

Jeg anbefaler at du bruger et mid-range greb. Dette vil give dig de bedste resultater sådan umiddelbart… Denne strategi giver dig også meget alsidighed og en høj grad af fleksibilitet. At lære at ændre sit greb er en enkel og nem teknik, der vil give dig mulighed for at spille bedre golf… Uden at skulle bruge mange penge på at finde nyt tilbehør og golfkøller.

Hav en god tur på golfbanen.

1 Comment

  1. Faktisk nogle rigtig gode tips til at blive bedre. Har lige delt det på Facebook i håbet om at der er nogle andre som kan få noget ud af dine tips. tak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*