Om sommeren er der intet bedre for børnene med en dukkert i et havebassin. For forældrene er det også hyggeligt at se børnene have det sjovt i havens svømmebassin.
Køb dit badebassin online og spar mange hundrede kroner.De billigste badebassiner kan fås uden for sæson – altså inden eller efter sommeren. Udvalget er måske ikke så stort, og de kan være svære at finde, men hvis man er heldig, kan de findes rigtig billigt.

Før du køber skal du selvfølgelig gøre op med dig selv, om hvad prisen skal være. Bassinerne variere enormt i pris efter kvalitet, størrelse og type. De dyreste man kan få er nærmere en pool end et badebassin. De har filterpumpe, trappestige, kan indeholde flere tusinde liter vand og er i virkelig god kvalitet. Det er klart at sådanne badebassiner ikke er oplagt til små haver og hjem, da bassinet også skal pakkes ned igen.
Silvan har i øjeblikket sådan et bassin med 15.000 liter til godt 7.000 kroner.

Skal vi ned i størrelse har eurotoys.dk mindre badebassiner til omkring 350 kroner. Endvidere har de babybassiner til 600-700 kroner. Så hvis du kan nøjes, er det altså væsentligt billigere at købe et mindre badebassin. Kvaliteten er dog også derefter, men skulle da gerne kunne holde et par år. (De kan lappes hvis der går hul i bunden eller lignende).

Kig udenfor sæson, og se om ikke du kan finde nogle rigtig billige bassiner andre steder på nettet. Søg og du skal finde.