Tag babyen med på en løbetur med en babyjogger. De fleste joggere og løbevogne er beregnet til babyer på godt ½ år, fordi de ofte er nødsaget til at sidde oprejst. Der findes dog også babyjoggere og løbevogne, der tillader at babyen kan ligge ned i en ca. 150 graders vinkel.

Ofte kan babyjoggere og løbevogne fås på tilbud, så du kan spare lidt penge. De er ofte ret dyre, så det er måske en idé at kigge på tilbud.Det er så dejligt at kunne løbe en tur med sin nye baby, så hvis man godt kan lide motion er en babyjogger et must.

Nogle bruger klapvognen fordi løbevogne er dyre i anskaffelse, men det er ikke helt holdbart.
Forskellene fra en almindelig klapvogn er blandt andet at en løbeklapvogn er væsentlig lettere, bedre affjedret og er meget nemmere at dreje pga. det ene hjul foran.
Løbevogne ses også tit med store dæk, hvilket sikrer god affjedring i lidt bakket terræn. Det er dog ikke ensbetydende med at dem med små hjul er dårligere, men de store hjul kan være en hjælp – f.eks i skoven.

Mange løbevogne eller babyjoggere kan foldes sammen ganske nemt i en fart, så de er til at tage med på farten eller pakke lidt væk. Det er smart, men desværre koster de meget funktionelle kvalitets joggere fra 5.000 kroner og opefter. Ofte kan man dog være heldig at finde en helt perfekt babyjogger på tilbud eller udsalg, og spare flere tusinde kroner.

Personligt købte jeg en babyjogger i dåbsgave for nogle måneder siden. Den kostede lige godt 1.500 kroner og moderen er meget glad for den. Der er hverken slækket på kvalitet eller funktioner, så jeg har været heldig… siden har jeg kun set dem til over 3000.

Prøv at kig på de mange forhandlere af babyjoggere og se om du kan finde et godt tilbud. Der er som sagt mange penge at spare.

Lidt links til forhandlere af løbevogne

http://www.loebeshop.dk/Babyjogger/
http://www.kidsshop.dk/shop/babyjogger-single-4c1.html
http://www.barnevognshuset.dk/category/baby-jogger-30/

De mærker jeg er mest bekendt med, og ved er gode, er blandt andet Performance, Nova og Trille som er dansk kvalitet og design. “Performance” er udenlandsk, men bestemt et kig værd.

Her kan du se den smarte Summit XC babyjogger

Du kan også læse om barnevogne her på siden.