Avenue er godt dansk design og kvalitet. Cykler der performer. Priserne er fornuftige, og der er noget til enhver – Uanset om man er til racercykler, mountainbikes eller en ganske almindelig cykler, er der en Avenue cykel, der passer til dit behov.Avenue Cykler er generelt kendt for deres lækre design. Du finder næppe nogle danske cykel producenter med samme tilgang til design som avenue cykler. Efterhånden forhandles Avenue cykler ikke længere kun i Danmark. Udlandet har taget kvaliteten og designet til sig, og hermed har Avenue formået at sætte en solid fod ude i den store verden.

Alle cyklerne er udstyret med gear fra Shimano, som har været en stor spiller på gear-markedet i mange mange år. Som udgangspunkt levere Avenue kun cykler med de bedste komponenter.

Tilbud på Avenue cykler kan findes mange steder, men du er sandsynligvis bedst tjent med at kigge på nettet. Mange sælger og leverer cyklerne lige til din dør – komplet samlet, og samtidig er det ofte billigere at handle her.

denne side har de lige nu rigtig gode tilbud på cykler fra Avenue. Spar flere tusinde kroner og få en ny kvalitets cykel til godt 5000 kroner. Her er både tilbud på racercykler og almindelig cykler, så det burde være muligt at finde noget passer.

Billig cykel har også gode Avenue tilbud. Blandt andet en 2009-udgave af Avenue Broadway til under 4000 kroner. Så fås godt design og kvalitet vist ikke billigere?

Der er i skrivende stund en lang liste med tilbud, så tag et kig. Flere prisklasser og cykeltyper.

Avenue cykler hos fysiske forhandlere

Kan du ikke lide at handle så store ting på nettet, forhandles avenue cyklerne også i mange af landets etablerede cykelkæder (sjovt ordspil).

Generelt har Fri Cykler altid et udvalg. Bor du i Østjylland, kan Fri cykler bl.a. findes i Randers, Århus, Skanderborg, Horsens og Silkeborg. På Sjælland er der Avenue Cykler hos Fri Cykler flere steder i København, Køge, Roskilde og Næstved.

På Avenues hjemmeside kan du finde resten af cykel-forhandlerne – både i danmark og i udlandet.
Her er et link til deres ”find forhandler”.