Angulus sko og støvler er blevet produceret i over 100 år. Med de mange år på bagen, er Angulus sko af bedste kvalitet. De er designet med omtanke, så udover at de er smarte og moderne, er de skabt til at passe bedst muligt om fødderne.
Angulus støvler og sko kan ofte købes billigt på internettet – Sommetider på udsalg eller på tilbud.Jeg havde i lang tid fået fortalt af venner og familie, at Angulus støvler var noget af det bedste fodtøj de havde. Det er smukt, elegant, moderne og der er kølet for detaljerne. Men deres pasform og følelse omkring foden var også rigtig god sammenlignet med mange andre sko.

For kort tid siden købte jeg så et par sandaler og et par støvler til min kæreste, som ønskede sig dem. Hun har siden fortalt, at det er helt rigtigt, at de er gode at gå i… Og hun bruger den ofte.

Kvaliteten er heller ikke af vejen, når man snakker Angulus sko. Der er benytter de bedste materialer, og vi ender derfor også i den middeldyre ende af sko og støvler… På trods af det kan de tit fås billigt på tilbud.

Jeg fandt nogle enkelte hjemmesider, hvor der var udsalg. Specielt deres børnesko er nemme at finde på tilbud. På denne side, er der masser af angulus børnesko nedsat med helt op til 50 procent.

Angulus sko og støvler – nedsat

Derudover fandt jeg støvlerne nedsat med 300 kroner fra 900 kroner. Jeg endte med at betale 600 for støvler. Sandalerne fandt jeg på udsalg til 300 kroner. Nedsat fra 499. Også en god besparelse. Hvis man søger lidt på nettet, kan man altså være heldig at finde billige Angulus støvler og sko ret hurtigt.