Amme bh’er behøver ikke være ret dyre. Normalt er en amme bh væsentligt billigere end normale bh’er. Men de kan faktisk fås endnu billigere på udsalg eller tilbud online…Under din graviditet og efter fødslen, har dine bryster behov for ekstra støtte – og ofte har man også brug for en større bh, fordi brysterne naturligt bliver større og tungere før og efter graviditeten.
Derudover er det jo også næsten umuligt at amme med en almindelig BH, så en amme bh er næsten et must efter graviditeten.

Det er vigtigt, at du vælger en amme bh der har god støtte og passer godt, så mælken får frit løb i brysterne. De fleste amme bh’er er uden bøjle, for at minimere tryk på mælkekirtlerne. På den måde er der fri passage, når baby skal have mad, og faktisk anbefales det af læger og jordemødre, at man bruger gode amme bh’er uden bøjle. Dette er du måske allerede blevet fortalt af din jordemoder.

Har man meget små bryster, kan det være svært at finde en amme bh, som passer ordentligt, fordi de fleste bliver lavet i store størrelser. Her kan du i stedet, som jeg har hørt andre gøre, bruge små bikinitoppe fra f.eks H&M. Det er en helt fin løsning på problemet.
Billige amme bh’er kan også købes i H&M… Og det er jo det oplagte sted at købe dem, fordi H&M generelt er billige, og i modsætning til at købe dem online, behøver du ikke vente på at posten fragter din amme bh.

Beslutter du dig i stedet at købe dem online, har min kæreste haft gode erfaringer med den her side, hvor de blandt andet sælger amme bh til gode priser. I øvrigt har de et stort udvalg, så man kan få ret flotte og moderigtige amme bh’er, der også udstråler lidt sex og fashion, istedet for bare at være en almindelig, kedelig hvid amme BH.