Billige afbestillingsrejser kan fås til et væld af destinationer i Europa. Mest hyppige rejsemål er det Græske Øhav (f.eks. Kreta og Rhodos) samt Gran Canaria og Tenerife, men det er naturligvis mange andre steder at tage hen. Bestil din afbestillingsrejser online – tør du vente til sidste øjeblik, kan du virkelig spare penge.Der kan være flere årsager til at man gerne vil have en billig afbudsrejse. Den mest hyppige er økonomi. Mange mennesker vælger bevidst en afbestillingsrejse fordi budgettet ikke er til planlagte rejser. Det er en rigtig god måde alligevel at komme på ferie på.
Andre er bare sent ude, og derfor er der ikke så meget andet at komme efter. Nogle helt tredje gør det for oplevelsens skyld. Uspecificerede afbestillingsrejser kan være et lille eventyr i sig selv.

afbestillingsrejser og afbudsrejser

afbestillingsrejser og afbudsrejser

Inden du rejser, skal du sørge for at få købt en rejseforsikring, så du er sikret god behandling, hvis du skulle blive syg eller være ude for et uheld.

Afbudsrejser – hvornår?

Eftertragtede afbudsrejser og afbestillingsrejser

Nogle af de mest attraktive måneder at bestille afbestillingsrejser i, er Juni, Juli og August. Du kan finde masser af tilbud og billige afbudsrejser i disse måneder (de er selvfølgelig ikke helt så billige som dem man kan finde i oktober). Vær vågen i tiden op til bestillingen. Der kan som regel være mange om buddet, så du skal virkelig følge med i udbuddet af rejser, som rejseselskabet lægger ud på deres hjemmeside.
Du kan også ringe dagligt til rejseselskabet og høre om de har nogle billige ”last minute” afgange.

Se afbestillingsrejser på apollo.dk, spies.dk og startour.dk bare for at nævne nogle få.

Har du ikke en kuffert eller rejsetaske, kan du for resten læse mere på denne side. ;-)